News

Solitalle jälleen harvinainen tunnustus Microsoft Azure -pilvianalytiikkaosaamisesta

Published04 Sep 2024

Reading time 2 min

Solitalle on myönnetty toista kertaa peräkkäin harvinainen Analytics on Microsoft Azure Specialization -tunnustus korkeatasoisesta analytiikan osaamisesta. Puolueettomaan, kolmannen osapuolen auditointiin perustuva saavutus todentaa Solitan syvän asiantuntemuksen ja menestyksen Microsoft Azure analytiikkatyökalujen hyödyntämisessä asiakashankkeissa ja vahvistaa Solitan asemaa Microsoft-ekosysteemissä.

Arvostetun tunnustuksen saaminen on merkittävä virstanpylväs Solitalle. Vaativaan kolmannen osapuolen auditointiin pohjaava tunnustus todentaa Solitan soveltavan Azure-ratkaisuja menestyksellisesti ja korkeatasoisesti asiakashankkeissaan. Saavutus vahvistaa Solitan markkina-asemaa Microsoft-kumppanina ja mahdollistaa lisäksi Microsoftin tukirahoituksen hakemisen Solitan asiakkaiden hankkeisiin, mikä tuo sekä lisäetua Solitan asiakkaille, että kilpailuetua Solitalle.

“Tämän harvinaisen tunnustuksen lisäksi Solitalla on kunnia olla Microsoftin Vuoden tekoälyinnovaatiokumppani, mikä kertoo moniosaajatiimiemme poikkeuksellisesta sitoutumisesta datan, liiketoiminnan, teknologian ja organisaation muutoksenhallinnan kehittämiseen. On mahtavaa jakaa tämä intohimo asiakkaidemme kanssa ja auttaa heitä rakentamaan esimerkiksi nopeampaa, dataohjautuvampaa päätöksentekokykyä, parempaa tiedonhallintaa tai auttaa asiakkaan tiimiä kehittämään taitojaan seuraavalle tasolle”, kommentoi Solitan Connected Data -liiketoimintaa vetävä Mikael Ojala.

Solita uusi harvinaisen saavutuksen

Tämä on toinen kerta, kun Solita on läpäissyt vaativan auditointiprosessin, ja tunnustus Solitan osaajatiimien systemaattisesta kehitystyöstä sekä menestykkäistä, Azure-analytiikkatyökaluja hyödyntävistä asiakashankkeista. Tunnustus tukee Solitan positiota Microsoftin vahvana kumppanina Suomessa ja Euroopassa.

Menestyksekkäitä asiakashankkeita

Tunnustusta edeltäneessä auditoinnissa arvioidaan useita asiakashankkeita ja alan parhaiden käytäntöjen hyödyntämistä menestyksekkäissä asiakashankkeissa.

Solitan asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Säästöpankkiryhmä, Keha, Ponsse, Ramirent ja Nokian Renkaat.

Solitan Data Science- ja tekoälyosaaminen on saanut useita tunnustuksia vuosien varrella. Solita valittiin Microsoftin Vuoden kumppaniksi kahdesti peräkkäin vuosina 2021 ja 2022, sekä Microsoftin Vuoden tekoälyinnovaatiokumppaniksi vuonna 2024. Aiemmin tänä vuonna Solita lisäsi myös investointejaan generatiiviseen tekoälyyn laajentamalla generatiivisen tekoälyn kompetenssiyksikkönsä Gen AI -laboratorion sisältäväksi GenAI Studioksi. Solitan Gen AI Studio keskittyy käytännöllisten, skaalautuvien ja kestävien AI-ratkaisujen tutkimiseen, tarjoten yrityksille ja julkisille toimijoille palveluita suurten kielimallien (LLM) tarjoamien mahdollisuuksien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Lue lisää

Solita ja Microsoft Azure

Solitalle harvinainen tunnustus tekoälyn ja koneoppimisen osaamisesta

Lisätietoja

Solita, Mikael Ojala, SVP Connected Data, +358 50 919 3535, [email protected]

Solita, Jyrki Nurminen, Sales Director, Microsoft-kumppanuus, +358 40 848 7055, [email protected]