News

Solitalle arvostettu Microsoft Azure Expert MSP -tunnustus

Published09 Sep 2024

Reading time 2 min

Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on saanut harvinaisen Microsoft Azure Expert Managed Services Provider (MSP) -tunnustuksen Azure -pilviteknologiaosaamisestaan. Tunnustus positioi Solitan maailman asiantuntevimpien Microsoftin pilvipalvelukumppaneiden joukkoon. 

Azure Expert MSP on korkein mahdollinen tunnustus, jonka yritys voi ansaita Microsoft Azure -osaamisestaan. Tunnustukseen vaadittava erikoistuminen osoittaa erinomaista asiantuntemusta ja asiakastyytyväisyyttä esimerkiksi menetelmissä ja prosesseissa, pilvialustan ja infrastruktuurin elinkaarihallinnan eri vaiheissa, automaatiossa sekä sovellusten migraatiota ja modernisointia koskevassa konsultoinnissa. Tunnustuksen saamista edeltää perusteellinen ulkopuolisen tahon suorittama auditointi.

Solita vastaanotti Azure Expert MSP -tunnustuksen jo neljännen kerran.

”Olen iloinen, että Solitan osaaminen Microsoft-kumppanina arvioitiin jälleen korkeimmalle mahdolliselle tasolle Azure-pilviympäristöjen toimittamisessa, hallinnassa ja turvaamisessa. Microsoftin vuosittain edellyttämä tiukka, riippumaton validointi ja auditointi ovat arvokkaita meille yrityksenä. Erityisen arvokasta tämä on kuitenkin yhteisille asiakkaillemme. ”, Solitan pilviliiketoiminnan SVP Karri Lehtinen kertoo. 

Microsoft Azure on yksi maailman johtavista pilvialustoista, joka mahdollistaa uusien digitaalisten palveluiden skaalautumisen sekä joustavan ja kustannustehokkaan kehittämisen. Solita on pitkäaikainen Microsoft Solution -kumppani. Yhtiön asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Säästöpankkiryhmä, Keha, Ponsse, Ramirent ja Nokian Renkaat.  

Solita auttaa yrityksiä esimerkiksi Microsoft Azure -pilvipalvelun migraatiossa, pilvistrategiassa, pilviympäristöjen hallinnassa sekä sovellusten operoinnissa. Solita CloudBlox® on kattava, hallinnoitu pilvipalvelukonsepti, jonka avulla julkisia pilvialustoja kehitetään kokonaisvaltaisesti, hyödyntämällä platform engineering -lähestymistapaa. Se kattaa monimutkaiset monipalveluntarjoajien pilviympäristöt ja niiden kapasiteetin, kustannukset, tietoturvan, käytön ja kehittämisen.

Lue lisää

Lisätietoja

Solita, Karri Lehtinen, liiketoimintajohtaja, Cloud Platforms, [email protected], +358 40 507 8474 

Solita, Jyrki Nurminen, myyntijohtaja, Microsoft-kumppanuus, [email protected], +358 40 848 7055